Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi

Expomed 2023 Euroasia Fuarı’na katıldık

14.04.2023

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTAM), Türkiye'nin önde gelen medikal fuarlarından Expomed Eurasia 2023'e katıldı. Fuar, yerli ve yabancı alıcıların buluştuğu, sağlık alanındaki en yeni trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya'nın lider ihtisas fuarı olarak biliniyor. 16-18 Mart tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuarda BİLTAM, 3 gün boyunca fuarın İnovasyon Koridoru'nda yerini aldı. Müdürümüz M. Fatih Hocaoğlu tarafından gerçekleştirilen bir sunum ile Araştırma Merkezimiz tanıtıldı. Üniversitemizin bilimsel ve teknolojik potansiyelini duyurmak ve sektör profesyonelleri ile etkileşim kurmak amacıyla Expomed Eurasia 2023'e katılan BİLTAM, fuardan başarılı bir deneyim elde etti.